Se incarca...
SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18 SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18

1.624 lei

2.499 lei (reducere 875 lei)

Adauga in cos
SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18 SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18 SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18
SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18
SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18
SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18

-35%

Transport gratuit

SNOWBOARD RIDE HELIX 17/18

1624

1.624 lei

2.499 lei (reducere 875 lei)

Lungime

  • 155
  • 151
  • 153

Cantitate

Adauga in cos
  • Info stoc: In stoc
  • Greutate 2 Kg
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare

Comanda telefonica: 0733 669 339 sau email shop@funride.ro

Descriere produs

Helix a fost a fost modificat față de modelul din sezonul trecut pentru a vă oferi maximum de performanța în freestyle. Helix are forma Twin Camber și un ușor mai moale decât modelul de anul trecut, dar partea de la călcâie asimetrică este ceea ce face cu adevărat diferența. Raza cantului de pe călcâie este mai adâncă decât raza de la cantul de pe vârf, oferind astfel stabilitate si fluiditate pe direcția virajului pe călcâie. Această formă anatomică vă permite să virați mai ușor pe călcâie. Helix face tot ce trebuie în freestyle și este favorita team-riderului ce domină concursurile de slopestyle, Yuki Kadono.

Gama: Park
Forma plăcii: Asymmetrical
Profil: Asymmetrical Twin Camber
Răspuns (Flex): Aggressive

Thin Con - Toate plăcile RIDE au o construcție subțire cu vârfurile și cozile conice, greutate redusă a balansului și flex îmbunătățit.
Cleave Edge Steel™- Aproape 50% mai mult oțel, oferă rezistență de neegatat și stabilitate în viraje și opriri.
Hybrid Glass - Triaxial pe parta de sus, biaxial pe talpă, torsiune și rigiditate echilibrată pentru un raspuns mai bun cu viteză.
Sintered Base - Talpa premium sintetizată 4000 Ptex, mai rezistentă, mai dură și mai rapidă decât cea extrudată.  
Performance™ Core - De înaltă rezistență Aspen combinat cu bamboo și lemnul ușor Paulownia pentru echilibrul perfect între rezistență și greutate redusă.
Carbon Slimerods® - Folosind plasarea strategică a carbonului în vârful și / sau coada plăcii, această tehnologie adaugă pop fără rigiditate. Făcut din tije plate de carbon care înfășoară urethanul-miez de slime-core, Carbon Slimerods® mărește pop-ul și amortiza aterizările. Disponibil în două niveluri - 1.0 și 2.0.
Slimewalls® - Exclusiv de la Ride, este iertator și flexibil, ce mai degrabă absoarbe impactul decât să se apere împotriva sa. La fel ca și roțile de skate, uretanul Slimewalls® netezește contactul cu zăpada, cu lemnul sau cu metalul sau cu orice altă suprafață pe care vrei să aluneci. Pe langă toatea acestea, este practic cea mai rezistentă și indestructibilă jucărie ce se poate pune la un snowboard in pereții laterali. 
Roll in Slimewalls® - Structura unică din fibră de sticlă 3D, construită în jurul pereților laterali din uretan Slimewall®. Conceput pentru a crește puterea totală a plăcii, pentru a preveni spargerea straturilor superioare și pentru a reduce greutatea.
Carbon Array™ - Această tehnologie de distribuție a energiei asigură controlul total al plăcii în fiecare poziție. Fibre de carbon pornesc din zona legăturilor către toate unghiurile de presiune. Comanda este apoi canalizată la punctul de contact opus pentru controlul maxim al bordului. Oferit în două niveluri de tehnologie, 3 & 5.
Impact Plates - Adăugate sub fiecare legătură pentru a îmbunătăți absorbția și rezistența. Poate fi pe doua straturi - single și double.
Standard Top Sheet - Ultimul strat este rezistent, cu grafică RIDE.

Specificatii tehnice

Pentru:

Băieți, Fete

Stance:

Centrat

Gama:

Freestyle

Flex:

Aggressive

Construcție:

Asymetric Camber Twin

Model:

17/18

Lațime:

Regular

Sunt 0 review-uri

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

SNOWBOARD LIB TECH BOX KNIFE C3 18/19

2.249 lei

Adauga in cos