Se incarca...

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii emailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (80% din teritoriul Romaniei).

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic de acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare. In cazuri exceptionale procesarea comenzii poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic sau prin email de acest lucru.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriti sa fie efectuata livrarea. Astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.

Tarifele de livrare sunt calculate in functie de greutatea finala a coletului. In pagina de finalizare a comenzii puteti face o estimare a costurilor de livrare, iar apoi le puteti adauga in factura proforma generata la finalizara comenzii. Astfel, daca alegeti sa platiti prin Transfer bancar / ordin de plata, nu va mai fi nevoie sa achitati costul de livrare in momentul livrarii coletului. 

GO RIDE. HAVE FUN.
www.price.ro - your shopping expert