Se incarca...

Termeni si conditii

Date de identificare

SC KENNER DISTRIBUTION SRL

Str. Drum Cota 1400 nr.3, Sinaia, Judetul Prahova, cod postal 106100

Nr. Reg. com: J29/2001/2008

C.I.F. : RO24207616

Adresa Magazin:

Funride Sinaia:

Str. Octavian Goga nr. 3, Sinaia, Jud Prahova

Magazin online:

www.funride.ro

Telefon: 0733 669 339

E-mail: shop [at] funride.ro

Livare si plata

Toate produsele de pe site-ul www.funride.ro au preţul afişat pe în lei (RON), cu TVA inclus, pret ce nu include taxele de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie sa le suporte. Toate modificarile de preţ, reducerile sau promoţiile vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic sau prin alta metoda) acceptarea, respectiv incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metoda, cu personalul Funride.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Livram oriunde pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier. La comenzi in valoare mai mare de 200 de lei, livrarea este gratuita.

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii, iar  plata se va face ramburs, in momentul primirii coletului. Veti fi instiintat printr-un e-mail in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului Fan Courier. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii e-mailului de instiintare a expeditiei.

In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi contactat telefonic si prin e-mail asupre acestui lucru. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca si adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care un agent Fan Courier va livra coletul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriti sa fie efectuata livrarea. Astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata initial.

Tarifele de livrare sunt calculate in functie de greutatea finala a coletului. In pagina de finalizare a comenzii puteti face o estimare a costurilor de livrare, iar apoi le puteti adauga in factura proforma generata la finalizara comenzii. Astfel, daca alegeti sa platiti prin Transfer bancar / ordin de plata, nu va mai fi nevoie sa achitati costul de livrare in momentul livrarii coletului.

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti, acestea se vor face prin personalul propriu al Funride.ro. Sunteti rugati sa efectuati verificarea produselor la primire in prezenta reprezentantului nostru. Va rugam sa verificati produsele in momentul ridicarii si in prezenta personalului Funride.ro, fiind obligatia dvs ca si client sa nu semnati de primire pana la receptia produselor.

Funride.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea, Funride.ro isi rezerva dreptul de a le bloca acestora accesul la site.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, inpreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Funride.ro va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc.

In cazul livrarilor efectuate in Bucuresti prin personalul propriu al Funirde.ro, nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile, intrucat acest mod de livarare nu poate fi considerat comert la distanta. Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului Funride se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in termen de 10 zile.

 

Calitatea produselor

Produsele comercializate prin intermediul site-ului Funride.ro sunt noi (in afara cazurilor specificate altfel), in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Toate fotografiile produselor au caracter strict informativ; pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsul respective sau pot contine accesorii neincluse in pretul afisat.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.funride.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare de 12 luni.

Garanţia este valabila de la data achiziţionării produsului, se aplică numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea sau înlocuirea produsului in cauza.

Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, ansamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijenţe.

Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit în alte scopuri decât cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie sa fie  insoţit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.

In cazul coletelor livrate prin Fan Courier, Funride.ro nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs, ca si client sa verificati cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati imediat o reclamatie telefonica la sediul central al Fan Courier.

Promotii si oferte

SC Kenner Distribution SRL îşi rezerva dreptul de a stabili regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului www.funride.ro

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Intotdeauna este valabila reducerea cu valoarea cea mai mare.

Numai comenzile ce respecta intrutotul regulile postate pe Funride.ro beneficiaza de promotii. De asemenea, atat promoţiile cat şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este valabila şi în limita stocului disponibil.

SC Kenner Distribution SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor oferite la promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără  vreo notificare prealabila

 

Continut si copyright

Site-ul www.funride.ro este proprietatea integrala a SC Kenner Distribution SRL, drept urmare intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996), precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Toti vizitatorii site-ului se obliga astfel sa respecte drepturile de autor  si sa nu foloseasca fara acordul prealabil al SC Kenner Distribution SRL niciun text, imagine, element grafic, simbol sau alte asemenea date. Orice fel de abatere va fi raportata organelor competente si se va sanctiona conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile personale precum numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail vor fi folosite numai in scopul pentru care acestea au fost introduse, respectiv efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor speciale sub forma de newsletter, conform legilor in vigoare. Funride.ro nu va furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti catre Funride.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Frauda

Orice incercare de accesare neautorizata a site-ului www.funride.ro in vederea obtinerii de informatii personale ale unor utilizatori sau cu intentia de a modifica in vreun fel continutul sau structura site-ului, de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Funride.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi raportata imediat autoritatlior competente.

Conflictele de orice natura aparute intre SC Kenner Distribution SRL si clientii sai vor fi rezolvate mai intai pe cale amiabila. In cazul in care pe aceasta cale nu se poate ajunge la un consens, se vor aplica prevederile legilor din Romania, solutionarea urmand sa intre in competenta instantelor judecatoresti.

Dispozitii finale

SC Kenner Distribution SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare tuturor prevederilor mai sus mentionate dar si orice alte modificari asupra structurii si continututlui site-ului www.funride.ro, fara a avea obligatia de a anunta in prealabil utilizatorii.

Daca una sau mai multe din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, aceasta clauza nu va afecta in niciun fel valabilitatea celorlalte clauze.

Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile ce pot aparea din cauza erorilor de software sau a defectiunilor tehnice ce pot interveni la server. 

Pentru orice fel de nelamuriri, ne poti contacta pe e-mail la adresa: shop [at] funride.ro

www.price.ro - your shopping expert