Se incarca...

Despre noi

Suntem de parere ca un shop destinat celor ca noi, celor care apreciaza stratul proaspat de zapada intr-o dimineata senina de iarna, celor care adora fosnetul frunzelor aramii de toamna sub rotile zimtate ale bike-ului, celor care isi inving teama si pompeaza mai tare cand se apropie de kicker…e mai mult decat o incapere cu patru pereti si ceva echipament ordonat cu etichete colorate. 

Pentru noi, acesta e locul unde ne depanam povestile despre iesirea de la sfarsitul saptamanii trecute, unde ne adunam sa ne sarbatorim cum se cuvine bucuriile vietii si unde putem sa pipaim echipamentul pe care-l dorim la urmatoarea iesire, fie ca e in park, pe munte, in mare sau pe strada.

Daca apreciezi cele de mai sus, cu siguranta esti de-al nostru.

Nu numai o data am fost pusi in fata cautarii echipamentului potrivit. Nu numai o data a trebuit sa calcam pragul unei sume de shop-uri pentru a gasi tot ceea ce ne doream. Nu numai o data am constatat ca toata treaba asta consuma foarte mult timp. Timp in care am fi putut sa ne bucuram de respectivul echipament…

FUNRIDE s-a nascut din dorinta de a limita cat mai mult timpul achizitiei echipamentului dorit. Ca sa putem sa ne bucuram de acesta mai mult. 

Astfel, ne dorim sa oferim o selectie atenta de brand-uri si produse de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Fie ca e vorba de snowboard, freeski, skateboard sau mountain bike. Si nu numai. 
Ce mai astepti?


GO RIDE. HAVE FUN.
www.price.ro - your shopping expert